Skip to content

Opruimen

Samen spullen online verkopen

Wanneer je aan het opruimen bent geslagen, zijn er waarschijnlijk spullen die wel een nieuw leven kunnen krijgen. Het is zonde om weg te gooien en mogelijk verdien je er nog iets aan, als je het verkoopt. Ik kan samen met jou foto’s maken van je spullen en online te koop zetten zodat iemand anders voor een mooie prijs deze spullen van je kan overnemen. Een win – win situatie.

Hulp bij het opruimen, ordenen en wegdoen van overbodige spullen:

Hierbij bied ik ondersteuning bij het op orde brengen van je spullen zodat je weer grip krijgt op je bezittingen. Iets wat van jou is, hoef je niet altijd te bewaren. Als het je gediend heeft of het gaat of kan je niet meer dienen, kan je er mogelijk afscheid van nemen. Door dit proces samen te doen en onderweg tips en tricks te krijgen, zul je zien dat je sneller beslissingen kunt nemen en je enthousiast raakt om dit zelf voort te zetten. Je creëert rust en overzicht, omdat de dingen een eigen plek krijgen. Dit alles is aangepast op een voor jou werkbaar systeem. Samen gaan we opruimen, ordenen en alles functioneel inrichten.

Het kan gaan om; kasten, kamers, de zolder, de garage of een heel huis aan kant. De bruikbare spullen worden afgevoerd naar goede doelen, de kringloop of kunnen te koop aangeboden worden.

Kledingkast opruimen:

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, je blijft nieuwe kleding kopen omdat je eigenlijk geen eens weet, wat je allemaal nog achter in de kast hebt liggen. Regelmatig heb je een miskoop, maar wat doe je met kleding waar het kaartje nog aanhangt en nieuw is. Samen met jou ruimen we jouw kledingkast op en bedenken een systeem om overzicht te creëren in jouw kledingkast. We zorgen dat alleen kleding die je mooi vind, daadwerkelijk past en draagt in jou kast hangen. Het geeft zoveel rust als je alles op orde hebt gebracht en het bespaard je in de ochtend tijd, omdat alles wat er ligt of hangt naar je zin is. De overige kleding kunnen we fotograferen en te koop zetten zodat ze een tweede leven krijgen.

Personal Organizing

Personal Organizing houdt in dat ik de vrije hand krijg. We stellen vast wat u wilt, wat uw wensen en behoeftes zijn. Vervolgens ga ik aan de slag, ik neem elke paperclip in mijn handen en ik zorg dat alles een vaste handige plaats krijgt in uw woning. Omdat alles uitgezocht moet worden, word ook alles schoongemaakt, het is zonde om dat niet gelijktijdig te doen. Uw huis voelt weer als nieuw.

"Opruimen kost minder tijd
 dan zoeken"