Skip to content

Over mij

Waarom moet je beter Carly Bellen? 

Ik zal me even voorstellen, ik ben Carly Castricum uit Castricum. Ik ben altijd al een bezige bij geweest, vooral voor de mensen om mij heen. Ik hoor vaak kennissen of vrienden zeggen: “Beter bel je Carly, zij weet wel hoe, zij kan je wel helpen.”  

Ik ben van beroep hulpverlener, ik heb dit vak vanaf mijn opleiding mogen uitvoeren. Mensen helpen, coachen, luisteren naar een ander en meedenken in oplossingen is jaren lang mijn passie geweest. Naast mijn werk, heb ik in mijn privé leven ook vele mensen geholpen op diverse vlakken als opruimen, structuur aanbrengen, schoonmaken en wat krijg ik hier een energie van!  

Ik kan zeggen dat ik een rijk leven heb en dingen doe welke ik leuk vind. Om te ontspannen maak ik regelmatig een heerlijke wandeling, door het bos of over het strand. Even mijn hoofd leeg maken, me-time, zo belangrijk om die balans vast te houden en te genieten van je levensreis. Het vastleggen met een en camera is ook een hobby van mij, wat uitstekend uitkomt bij mijn projecten. Mooie voor en na foto’s maken, van niets, iets maken.  

Een opgeruimd huis, geeft een opgeruimd hoofd. Zo heerlijk als je huis, administratie en agenda op orde is. Dan kan je tijd inplannen voor de leuke dingen, waarvan je kunt genieten. Het is zo gaaf om daar een steentje aan te mogen bijdragen.  

Vandaar de switch om mijn eigen bedrijf te beginnen, ondanks mijn ruime ervaring, heb ik mij omgeschoold en verschillende opleidingen gedaan. Professional organizer, vastgoed-stylist en ook een coach opleiding. Ik wil mensen op een professionele, efficiente wijze helpen. Mijn handen uit de mouwen steken en mensen weer de rust in hun ogen terug geven. Ik krijg er zoveel energie van en ik weet zeker JIJ ook! 

Zo kan ik via de gemeente mensen met ADHD, autisme of een burn-out helpen om weer structuur en regelmaat in hun leven te krijgen. Maar ook kan ik klanten helpen die gaan verhuizen door middel van alle spullen voor de verhuizing al uit te zoeken en daardoor bijvoorbeeld het huis zo te stijlen dat het bij de verkoop meer geld oplevert. Ook help ik klanten die even niet weten waar ze moeten beginnen met opruimen of die een kledingkast of zolder eens grondig willen opruimen. Door mijn hulpverleningsachtergrond kan ik op verschillende manieren coachen.  

Dus twijfel niet, 

Better Call Carly 

Neem contact op  get in touch.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het aanbrengen van rust, ruimte en overzicht?

Carly Castricum
Professional Organiser en Vastgoed stylist