Skip to content

Vastgoed styling

Vastgoed styling

Uw huis verkoop klaar maken:

Zowel een makelaar als een verkoper kunnen niet of nauwelijks objectief naar de woning kijken. Ervaring leert dat de kosten voor vastgoedstyling zich 9 van de 10 keer terug verdiend. Een vastgoedstylist is geen interieurstylist, doordat er niet naar de smaak van de klant gekeken word maar naar de focuspunten van het huis. Ik streef ernaar om het huis zo presentabel mogelijk op de markt te krijgen. De koper zal zien waar alle ruimtes voor bedoeld zijn en de positieve kanten zullen benadrukt worden. Ondanks de huidige woningmarkt kan dit meer geld opleveren voor de verkoper.

Hulp bij het verhuizen of leeghalen van de woning:

Een verhuizing of het leeghalen van de woning is vaak een emotionele en stressvolle gebeurtenis waarin er fysiek en mentaal veel van je wordt gevraagd. Het is fijn, om voor de verhuizing, je spullen allemaal uitgezocht te hebben en fris in je nieuwe huis te beginnen met alleen de spullen die je echt dienen. Ik bied hierbij mijn hulp aan in het uitzoeken en ordenen van spullen. Ik kan eventueel spullen vervoeren met een aanhanger.

Kleine klussen in huis:

Wanneer er kleine klussen te doen zijn als het verven van een muur, ophangen van spullen, een aantal kozijnen schuren en schilderen kan dit in overleg ook door mij worden gedaan. Wanneer de

klussen groter zijn, is er een mogelijkheid dit door een klussenbedrijf te laten doen. Ik heb een nauwe samenwerking met een klussenbedrijf. De prijzen gaan natuurlijk in overleg.

"Vastgoedstyling is het begin van een succesvolle verkoop van uw woning"